Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 210-6811011
e-mail: support@payslip.gr

Στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης

Ευέλικτη τιμολόγηση

Το PaySlip προσφέρει την πιο ευέλικτη τιμολόγηση της αγοράς, καθώς οι χρήστες χρεώνονται μόνο για το διάστημα που το χρησιμοποιούν. Το μηνιαίο κόστος εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό των μισθοδοτούμενων για τους οποίους εκκαθαρίζετε μισθοδοσίες τον συγκεκριμένο μήνα και ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να αλλάξει αυτό το κόστος είναι η μεταβολή του αριθμού των μισθοδοτούμενων.

Πρόσβαση από παντού

Οι ανταγωνιστικές συνθήκες του σύγχρονου "επιχειρείν", απαιτούν από τους επιχειρηματίες να είναι πολυάσχολοι, να μετακινούνται πολύ, να διοικούν την επιχείρησή τους, στην κυριολεξία, μέσα από την οθόνη του tablet ή του smartphone τους. Το PaySlip είναι το λογισμικό μισθοδοσίας που παρέχει αυτή τη δυνατότητα στον επιχειρηματία: να ελέγχει τη μισθοδοσία της επιχείρησής του, όπου κι αν βρίσκεται.

Το PaySlip είναι η οικονομικότερη λύση της αγοράς για επιχειρήσεις με μικρό και ευμετάβλητο αριθμό εργαζομένων. Παράλληλα, η ευέλικτη τιμολόγησή του εξασφαλίζει συγκριτικά πλεονεκτήματα για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους με εποχικότητα όπως ο τουριστικός και κατασκευαστικός κλάδος.

Αυτόματη ενημέρωση

Η συχνή αλλαγή της νομοθεσίας και η συνεχής δημοσίευση εγκυκλίων που επηρεάζουν τις παραμέτρους της μισθοδοσίας, δημιουργεί την ανάγκη για συνεχείς αλλαγές στα λογισμικά μισθοδοσίας. Το PaySlip, ως cloud εφαρμογή, έχει το μοναδικό πλεονέκτημα της άμεσης ενημέρωσής του, με οποιαδήποτε αλλαγή, αυτόματα για όλους τους χρήστες, χωρίς κανένα κόστος και χωρίς να χάνει χρόνο ο χρήστης εγκαθιστώντας νέες ενημερώσεις.

On-line συνεργασία

Ο διαχειριστής μιας επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να ορίσει όσους εκκαθαριστές επιθυμεί, χωρίς περιορισμούς. Οι εκκαθαριστές μπορούν να συνεργάζονται πάνω στη μισθοδοσία μιας επιχείρησης, σε πραγματικό χρόνο και από απόσταση. Με αυτό το τρόπο, το PaySlip είναι το ιδανικό λογισμικό μισθοδοσίας για επιχειρήσεις που έχουν θυγατρικές ή υποκαταστήματα που βρίσκονται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές.