Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 210-6811011
e-mail: support@payslip.gr

Με αξιοπιστία για τους λογιστές

Ευέλικτη τιμολόγηση

Το PaySlip προσφέρει την πιο ευέλικτη τιμολόγηση της αγοράς, καθώς οι χρήστες χρεώνονται μόνο για το διάστημα που το χρησιμοποιούν. Το μηνιαίο κόστος εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό των μισθοδοτούμενων για τους οποίους εκκαθαρίζετε μισθοδοσίες τον συγκεκριμένο μήνα και ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να αλλάξει αυτό το κόστος είναι η μεταβολή του αριθμού των μισθοδοτούμενων.

Πρόσβαση από παντού

Οι ανταγωνιστικές συνθήκες του σύγχρονου "επιχειρείν", απαιτούν από τους επιχειρηματίες να είναι πολυάσχολοι, να μετακινούνται πολύ, να διοικούν την επιχείρησή τους, στην κυριολεξία μέσα από την οθόνη του tablet ή του smartphone τους. Το PaySlip σας παρέχει τη δυνατότητα να εκκαθαρίσετε μισθοδοσίες των πελατών-επιχειρήσεών σας, στην κυριολεξία, από οπουδήποτε βρίσκεστε, εφ' όσον έχετε σύνδεση στο internet.

Το PaySlip έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των πελατών σας: των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Παράλληλα, η ευέλικτη τιμολόγησή του εξασφαλίζει συγκριτικά πλεονεκτήματα για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους με εποχικότητα όπως ο τουριστικός και κατασκευαστικός κλάδος.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Το λογισμικό μισθοδοσίας είναι ένα από τα κύρια εργαλεία της δουλειάς σας, και γι' αυτό το λόγο έχουμε σχεδιάσει το PaySlip με τρόπο που μας επιτρέπει να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ καμία κρυφή χρέωση για ενημερώσεις, αναβαθμίσεις ή ακόμη και για πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες της εφαρμογής. Η τιμολόγηση εξαρτάται μόνο από τον αριθμό των μισθοδοτούμενων, ανά επιχείρηση.

On-line συνεργασία

Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του PaySlip είναι το γεγονός ότι προσφέρει ένα περιβάλλον στο οποίο οι εκκαθαριστές της κάθε επιχείρησης μπορούν να συνεργάζονται πάνω στη μισθοδοσία, σε πραγματικό χρόνο και από απόσταση. Ο διαχειριστής του λογιστικού γραφείου μπορεί να δώσει πρόσβαση σε όσους εκκαθαριστές επιθυμεί και να παρακολουθεί την εξέλιξη της εκκαθάρισης κάθε μήνα.

Αυτόματη ενημέρωση

Το PaySlip, ως cloud εφαρμογή, έχει το μοναδικό πλεονέκτημα της άμεσης ενημέρωσής του, με οποιαδήποτε αλλαγή, αυτόματα για όλους τους χρήστες, χωρίς κανένα κόστος και χωρίς να χάνει χρόνο ο χρήστης εγκαθιστώντας νέες ενημερώσεις. Με αυτό τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε ότι θα δουλεύετε με ένα λογισμικό που είναι πάντα ενημερωμένο και σας βοηθάει να προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις-πελάτες σας.

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία

Δώστε πρόσβαση στους πελάτες σας σ' ένα λογισμικό μισθοδοσίας που αξιοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία, διεθνώς, και η οποία βρίσκεται πίσω από την επιτυχία των γνωστότερων επιτυχημένων εφαρμογών, στον κλάδο των νέων τεχνολογιών. Με αυτό τον τρόπο θα βελτώσετε την ανταγωνιστικότητα της δικής σας επιχείρησης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων-πελατών σας.

Οι μισθοδοτούμενοι των πελατών σας θα λατρέψουν το PaySlip, καθώς θα έχουν πρόσβαση στα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας τους, κάθε στιγμή, από οποιοδήποτε σημείο, ενώ εσείς θα απαλλαγείτε από το σχετικό μηνιαίο κόστος εκτύπωσης των εκκαθαριστικών.

Πλήθος αναφορών και στατιστικών στοιχείων

Το PaySlip σας προσφέρει πλήθος αναφορών, για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων-πελατών σας προς δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέο, σας παρέχει και αναφορές που διευκολύνουν την παρακολούθηση των στοιχείων του μισθολογικού κόστους, ενώ από τον Ιανουάριο 2016 θα έχετε την επιπλέον δυνατότητα πρόσβασης σε πλήθος δεικτών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού των πελατών σας.

Φιλικό περιβάλλον

Ένας από τους κύριους στόχους μας από την έναρξη σχεδιασμού του PaySlip ήταν η δημιουργία ενός ιδιαίτερα φιλικού στον χρήστη περιβάλλοντος, καθώς νατιλαμβανόμαστε ότι ο χρόνος εκμάθησης ενός λογισμικού συνεπάγεται πραγματικό κόστος για τους επαγγελματίες λογιστές. Γι' αυτό δημιουργήσαμε ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό, που με τη βοήθεια του οδηγού χρήσης μπορεί να γίνει κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας του.

Μπείτε κι εσείς στο Δίκτυο συνεργατών του PaySlip!